Úvod >  Dámské boty Dr. Martens >  získat nejlepší nabídky a prodeje dámské DR. Martens boty vegan 1490 cherry red cambridge kartáč 23983600

Narodil se na počátku 70. let, byl obuv 1490 přijata subkulturami - protože naše originální botka s 8ma očima byla v té době policejní normou. Prohlášení o módě proti zneužívání, 10-oko 1490 bylo od té doby noseno gothami, punky a dalšími vzpurnými lidmi. Tato verze je vyrobena všestrannou konstrukcí, včetně třešňově červené syntetické látky - takže můžete skákat dokumenty bez kompromisů.

• 10-oko boot
  • 100% veganská konstrukce
  • Poskytuje klasickou dokumentaci DNA, jako jsou drážkované okraje, žlutý okrajový steh a skryté patní pruh (ve žluté - které jsou ve všech našich veganských stylech)
  • na vrcholu ikonické a pohodlné Airwair ™ vzduchové polstrované podešev
  • Výrobek Goodyear-welted
  • vyrobený z materiálu Cambridge Brush, syntetického materiálu bez absolutních vedlejších produktů živočišného původu
  • ul>

Copyright © 2020 www.marousova-kurzy.cz. All Rights Reserved.