Úvod >  Dámské boty Dr. Martens >  velkoobchodní móda dámské DR. Martens boty spojený šípy 1461 louis černý hladký + teta sally 23914001

1461 je ikonická botka Dr. Martens. Naše spolupráce s japonským obchodníkem s módou United Arrows & Sons dává okamžitě rozeznatelnému designu o 3 očích moderní, minimální rotaci. Boty mají flexibilní postranní výztuhy - v souladu s elegantním štíhlým štítem - a nápadnou směsicí texturovaných kožených koček Aunt Sally a kůže Smooth Vamp.

Náš podpis Goodyear welt a technologie AirWair poskytují veškerou trvanlivost a komfort, který by od dokumentů očekávali. Žluté prošívání je doplněno odpovídajícími, kulatými pop-of-barevnými šněrováním, s více tlumenými tónovými šněrováním také k dispozici. Pánská ponožka je vybavena duální značkou od Dr. Martens a United Arrows & Sons.

• Uchovává prvky klasické dokumentace DNA, jako jsou drážkované hrany
  • Postaven na ikonickém, trvanlivém a pohodlném podešev, Welted Product

Copyright © 2019 www.marousova-kurzy.cz. All Rights Reserved.