Úvod >  Pánské boty Dr. Martens >  speciální nabídka pánské DR. Martens boty strana london plátno ecru herringbone union tkanina 23509120

Naše nejnovější spolupráce v oblasti Made in England s firmou London Cloth Company, první městskou mikromilou založenou v roce 2011. Společnost se specializuje na 100% britské ekologicky šetrné tkaniny vyráběné tradičními technikami a v některých případech se stroji, které se datují až do roku 1870. Tato tradiční botka s 8 očními otvory je odbojnou jednotkou správného pánské oblečení a protikulturní postoj, vyrobené v továrně Cobbs Lane ve Velké Británii pomocí bohatých zakázkových panelů z hermetických kamenů, které byly výhradně vytvořeny firmou London Cloth Company pro Dr. Martens.

• vyrobeno v naší originální továrně Cobbs Lane ve Wollastonu v Northamptonu v Anglii
  • Klasická dr. Martens DNA zůstává, stejně jako drážkované okraje a viditelná lemovací švy
  • Postaven na ikoně podrážkou pod mřížkou Dr. Martens
  • Zajistěte si lem Goodyear
  • Vyrobeno z Herringbone Union Cloth, exkluzivní strukturou rybích kamenů z těžší bavlněné látky z viskózní vlny

• Copyright © 2018 www.marousova-kurzy.cz. All Rights Reserved.