Úvod >  Pánské boty Dr. Martens >  masivní prodej pánské DR. Martensy boty 1460 tetování chris lambert černé + vícedílné chris lambert 24243001

1460 je originální boot Dr. Martens. Okamžitě rozpoznatelná DNA boty vypadá takto: 8 očí, pata, žluté prošití a pohodlná polstrovaná podešev s drážkovanými okraji.

Naše nejnovější kolekce je série tří 1460 bot, které šampionují tetování kultura - stará umělecká forma, která spojuje množství fanoušků Dr. Martens po celém světě. Toto číslo 1460 představuje dílo Britského Chris Lamberta, tetování a majitele Snake & Tiger Tattoo v Leedsu. Jak je patrné na obuvi, Lambertův styl je založen na vlivu japonského tetování na evropskoamerické návrhy z počátku 20. století.

• Uchovává veškerou klasickou DNA dokumentů, jako jsou drážkované hrany, a boty na patě
  • Postaven na ikoně podrážděnou podešví Dr. Martens
  • Zajištěný s jedním z nejlepších dostupných způsobů konstrukce: Goodyear Welt
  • Lambertovy vzory jsou vytištěny na Backhand, měkkou a pohodlnou kůži s plným zrnkem

Copyright © 2020 www.marousova-kurzy.cz. All Rights Reserved.