Úvod >  Dámské boty Dr. Martens >  módní návrhář dámské boty DR. Martens 1460 pascal přední zip arkádie třešeň červená arcadia 24330600

1460 Pascal je 8-oční silueta založená na originální botě Dr. Martens. Symbolická DNA boty vypadá takto: 8 očí, podešev s polstrovaným okrajem, žluté lemování a pata. Jediný rozdíl zde? Na límci není žádné vázání. V této sezoně se boot dostane další vizuální detail - a snadný přístup - s předním zipem.

• Dva způsoby upevnění: odnímatelné šněrování nebo přední zip
  • Podává klasickou dokumentaci DNA, jako skriptovaná patní patka, drážkované strany a žluté prošití.
  • Vyrobeno z Arcadia, vysoce lesklé kůže se základním barvivem a kontrastním vrchním nátěrem, případně odhalující podkladovou barvu
  • Postaven na ikoně vzduchotěsné podešve Dr. Martens
  • Zajištěné s okrajem značky Goodyear

Copyright © 2019 www.marousova-kurzy.cz. All Rights Reserved.