Úvod >  Pánské boty Dr. Martens >  módní cenově dostupné pánské DR. Martens boty 1460 tetování černé + bronzové nebo tetování backhand 24239001

1460 je originální boot Dr. Martens. Okamžitě rozpoznatelná DNA boty vypadá takto: 8 očí, pata, žluté prošití a pohodlná polstrovaná podešev s drážkovanými okraji.

Naše nejnovější kolekce je série tří 1460 bot, které šampionují tetování kultura - stará umělecká forma, která spojuje množství fanoušků Dr. Martens po celém světě. Tento rok 1460 představuje dílo OT, tetovského umělce založeného na Tokiu, známého svým moderním přístupem k tradičnímu japonskému inkoustu.

• Uchovává veškerou klasickou DNA dokumentů, jako jsou drážkované okraje, viditelné prošívání a patní poutko
  • Postaven na ikoně podrážky pod mřížkou Dr. Martens
  • li>
  • Zajištěno jedním z nejlepších dostupných způsobů konstrukce: designy firmy Goodyear Welt jsou vytištěny na Backhand, měkkou a pohodlnou kůži s plným zrnkem

Copyright © 2018 www.marousova-kurzy.cz. All Rights Reserved.